Monday, February 2, 2009

dhia perfumes !







57 comments:

  1. nice packaging! but not yet try...
    hope be better than One Drop.

    ReplyDelete
  2. best of the best..
    baru je jadi dealer, byk gile order..
    mmg best.. bleh maju!
    hidup DHIA! hehe..

    ReplyDelete
  3. terima kasih..
    semoga murah rezeki kami, stokis-stokis dan pengedar-pengedar semua.

    ReplyDelete
  4. leh emel sya maklumat lanjut ttg perfume ni?
    bersama dengan harga utk jadi ahli, dan harga jual pada ahli.
    munira_nera@yahoo.com.
    terima kasih

    ReplyDelete
  5. mcm mana nak jadi dealar. minat la...... sb murah :). Tlg pm saya yer..... pearlcastle@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum,
    Tolong e-mail kepada saya minimum kuantiti untuk jadi stokis dan juga dealer. Berapa minimum repeat order untuk dapatkan diskaun setelah jadi stokis atatu dealer. Harap dapat e-mailkan info ke azrafar@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. salam.mintak email kan info syarat2 nk jd pgedar dhia perfume ni?tq
    omme_me@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. salam.kak,sy berminat nk tahu mcmane nk jd pengedar perfume ni n modal yg diperlukn.tolong email sy di gurlavender@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. salam.sy pun nk tahu juga.tlg email sy ye.
    gurlavender@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. tolong email sya brapa modal yg diperlu utk jdik dealer bagi kwsn sabah nih.... Tresnawatye@yahoo.com @ tresnawaty@mpaj.gov.my

    ReplyDelete
  11. salam.. sangat berminat. tolong email syarat utk jadi stokis dan dealer.
    thanks. vida_hisham@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. salam.. sy dh try perfume dhia. wangi. tahan lama. mmg berbaloi. bleh tau cmana nk jd dealer? brapa modal? harga ahli? harga jual pd ahli?

    ReplyDelete
  13. emailkn pd sy syarat2 cmana nk jd dealer. modal. harga ahli. juap pada ahli. tq.
    syarfa82@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Salam,
    Tolong e-mail kepada modal utk jd stokis dan juga dealer. Berapa minimum repeat order untuk dapatkan diskaun setelah jadi stokis @ dealer. thanks. aryan_pit84@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. nak tye jgk ni mdl yg d plukn bpe utk memule kn peniageaan ni

    ReplyDelete
  16. Askum & Salam Sejahtera..

    Minta maaf sekiranya lambat reply..

    Utk jadi pengedar kos adalah rm418 utk pembelian pertama unutk 30 kotak dgn diskaun 30 percent.
    Anda boleh berhubung dgn stokis terdekat utk pendaftaran dan pembelian.

    Jika berminat utk menjadi stokis, sila hubungi 017-5999 884. Kerana perlantikan stokis adalah terhad.

    Terima kasih kerana berminat.

    ReplyDelete
  17. salam..
    saya ade soalan yg ingin diajukan..
    seandainye pengedar mengoder lbh daripda 50kotak,adkah percent akan bertamabh atau tetap maintain dgn 30% diskaun..
    Apakah benefit laen menjadi pengedar Dhia Perfume? sila respon da email pada sy rambutansekolah@gmail.com

    tq

    ReplyDelete
  18. saya berminat untuk menjadi pengedar dhia perfume ini...kalau boleh bagi tahu lah mcm mana nk join,,,dan berapa modal yang di perlukan dan berapa harga jualan dan keuntungan,
    dan.bagaimana untuk memgambil prodok dhia..
    sila emailkan ke email saya di zackcong@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. sy berminat untuk jd pengedar. tolong jelaskan macam mana sy nk join.........
    e-mailkan kepada sy.....
    fairul_izhar@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. cmner nk jd pengedar??

    ReplyDelete
  21. macam mn nk jd pngedar?? sila email ke feeqa89_hanbee@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. salam... nak jadi pengedar bape modal??

    ReplyDelete
  23. Saya berminat nak jadi stokis. Apa syarat-syaratnya? Tolong emailkan ke aqque_01@yahoo.com.

    ReplyDelete
  24. SAYA BERMINAT NAK JADI DEALER BAGI PERFUMES NI
    mohd81_f4@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. salam.. sangat berminat. tolong email syarat utk jadi stokis dan dealer.

    thanks. wanfaizal83@gmail.com

    ReplyDelete
  26. sila emel kan maklumat untuk jd eagen da stokis ke fsqtrading68@gmail.com

    ReplyDelete
  27. sya agk berminat untuk mnjdi pengedar....tlg email kan sye syrt2 ntuk jd pengedar

    tq....syemie49@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. MACAMA mana nak jadi dealer....tolong email saya nshamsinar@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Brapa kos untuk jadi pengedar/stkis Dhia Perfumes nie???
    Boleh email kat saya di itarazak45@gmail.com

    ReplyDelete
  30. saya berminat nak jadi pengedar dan ingin tahu macam mana jalankan bisnes ini....
    tolong emel dgn saya ya

    hanfiza@gmail.com

    ReplyDelete
  31. kepada dhia perfumes,sy nak tahu camner nak jadi stokis sbb skang sy dh jadi pengedar dhia perfumes,sy skang kat s.alam,sila contact no sy 0193790248
    lagi satu,senarai kawasan sy sbgai pengedar dhia perfumes yg dipamerkan dlm internet dan akhbar kosmo harus diperbetulkan sbb dlm tu tertulis kawasan kamunting,yg sebetulnya adalah kota kemuning....harap diperbetulkan....terima kasih

    ReplyDelete
  32. SAlam...saya berminat utk jadi pengedar DHIA Perfume nie.
    1.Berapa modal dan stok yang sesuai utk jadi pengedar?
    2.Ada sample perfume tak?
    3.Bagaimana dengan flyers @ banner jualan?

    Sekian...Ajoooo Serdang/Balakong

    ReplyDelete
  33. Salam...terlupa nak letak email address td;
    a100ju@gmail.com

    Tolong emelkan kat saya syrt2 utk jd dealer ye.

    Sekian...Ajoooo Serdang/Balakong

    ReplyDelete
  34. salam.tolong emailkan syarat2 dan jumlah modal nak jadi pengedar dan stokis?.macam mana nak hubungi empunya@syarikat yg memperkenalkan produk dhia yer? tq. pena_itu@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. Tolong e-mail kepada saya minimum kuantiti untuk jadi stokis dan juga dealer. Berapa minimum repeat order untuk dapatkan diskaun setelah jadi stokis atatu dealer dan macam mn nk jd pngedar?? serta nak jadi pengedar bape modal?? Harap dapat e-mailkan info ke mhmmd_shahrul@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. saya dah cuba perfumes nie. Bagus & tahan lama.beri panduan camner nak jadi pengedar?
    modal berapa? kat mana saya nak dapatkan stok tanpa melalui orang tengah?e-mail kat saya ke shamdtek@gmail.com.

    ReplyDelete
  37. coming soon...
    THE BEST DEALER EVER..wahwahwah
    "THE HOUSE OF RED GINCU".....akan menjadi salah seorang lagi dealer yang bertempat di Penang....
    so rajin rajin ler link to thehouseofredgincu.blogspot.com

    ReplyDelete
  38. BERMINAT UNTUK MENJADI PENGEDAR DHIA PERFUMES? HUBUNGI PN. LINA DI TALIAN 013-9815379 (STOKIS DHIA PERFUMES) UNTUK KETERANGAN LANJUT.

    ReplyDelete
  39. saya pun berminat nak jadi pengedar. camner ek? email saya : alazaq@hotmail.com

    0148383983

    ReplyDelete
  40. SALAM.. AKAK.. SAYA POM BERMINAT NAK JD PENGEDAR.. BERAPE MODAL YANG DIPERLUKAN?.. BRAPE UNTUNG YG KITORG BLEY DAPAT UNTUK SATU KOTAK PERFUME TU? SILA EMEL SAYA KAT purple_nats@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. Saya berminat untuk menjadi pengedar,boleh bagi tau syarat untuk jd pengedar dan modal yang diperlukan?email saya aziwani442@gmail.com

    ReplyDelete
  42. .-sape nak jadi dealer espscilly kawasan kelang,kuala langat,sepang boleh contect no tel 0162430491/0192558404 atau email pjalurwira@gmail.com .anda dialualukan. terima kasih

    ReplyDelete
  43. Salam Buat Semua,

    Sebelum membeli @ mengguna ingin saya cium baunya dan berapa lama ketahanannya. Pendek kata membeli bukan disebabkan nama tapi pada qualitinya.

    muzani74@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  44. salam saya berminat nak jadi pengedar perfume ni, email kan syarat2 dan modal yang diperlukan tq suzie_hjm@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. SALAM 1 MALAYSIA.. APA BEZA STOKIS DGN PENGEDAR? ADAKAH HARGA YG DIBAGI SAMA @ BERBEZA? EMAIL SAYA DI twinzazr@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. Assalammualaikum,
    Tolong e-mail kepada saya minimum kuantiti untuk jadi stokis dan juga dealer. Berapa minimum repeat order untuk dapatkan diskaun setelah jadi stokis atatu dealer. Harap dapat e-mailkan info ke : lbs.resources@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  47. salam....
    tolong bg info sekiranya saya berminat utk menjadi dealer....
    email saya : raqasyah@gmail.com

    ReplyDelete
  48. perfume ni terbaik la..saya dpt hadiah drpd sepupu masa kahwin hari tu..mulanya rasa biasa saja tapi ada kwn ofis tegur wangi..dan yang paling penting tahan lama..

    ReplyDelete
  49. tolong saya...kat mall area KL mana ada jual dhia perfume??sbb nk gak bau wangian yg sy suke tu...

    ReplyDelete
  50. sy nak jd dealer tp mcm mane ye....berape kos,bagaimana nak dptkan stok n bape keuntungan sy dpt...pls email pd sy haidarqayyum@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. saya ingin jadi pengedar di melaka
    pls email norashikinothman81@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. saya berminat nk jadi pengedar,blh tau bagaimana syarat2nya..dan email saya:intanrohaiza@rocketmail.com

    ReplyDelete
  53. sy nak jd dealer tp mcm mane ye?....berape kos,bagaimana nak dptkan stok n bape keuntungan sy dpt...pls email pd sy
    iskandar_eyta@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  54. cmna nk jd dealer?
    requirement?
    binyusof_sharil@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. mane nak dapat dhia perfumes skrg ni ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, boleh call puan Siti fadhilah di talian 04-6466599 atau 0175666474

      Delete